Онлайн-тренінг з питань інклюзії

Автор: admin від 21-04-2020, 11:17

Онлайн-тренінг  з питань  інклюзії

 

 

21 квітня 2020 року директор Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у Міжнародному онлайн-тренінгу з інклюзії

 

 

Тренінг був організований партнером нашого Коледжу - Інститутом професійної підготовки ICAPVAL (Еквадор), з яким у липні 2019 року було підписано угоду про міжнародну  співпрацю. За умовами цього договору навчальні заклади домовилися про реалізацію різноманітних проєктів з обміну досвідом, удосконалення освітніх методик підготовки студентів з особливими освітніми потребами, підвищення кваліфікації педагогічних працівників. За ініціативою керівництва Інституту професійної підготовки ICAPVAL (Еквадор) було розпочато роботу над створенням 9 тренінгових модулів, присвячених роботі з дітьми з різними формами нозології. Названий тренінг став початком реалізації цього проєкту і мав на меті підвищити кваліфікацію педагогічного складу, який працює з інклюзією, об’єднати зусилля світової освітньої спільноти в цьому напрямі.   

На міжнародній онлайн-платформі, де були присутні Julio Fernando Andrade Vintimilla (ICAPVAL, Ecuador), George Bishop PhD (Florida State University),спеціалісти з інклюзивного навчання з Еквадору, Ганна Щуцька звернулася до учасників із доповіддю про міжнародну співпрацю та роботу над міжнародним проєктом «Створення міжнародного освітнього ресурсу для вивчення американської мови жестів», який підтримує Державний університет штату Флорида (США). У доповіді було також висвітлено основні аспекти роботи навчального закладу зі студентами з порушенням слуху, перспективи спільної роботи над розробкою онлайн-платформи між Еквадором та Україною  з курсу «Особливості інклюзивного навчання осіб із порушенням слуху та глухих».

Коментарі:

Залишити коментар