Онлайн-тренінг з інклюзії

Автор: admin від 9-07-2020, 11:09

Онлайн-тренінг з інклюзії

 

9 липня 2020 року  директор Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька разом з очільницею Міжнародного центру Коледжу Тетяною Безсмертною в онлайн-режимі провели Міжнародний тренінг  з питань інклюзії

 

 

Подія відбулася в рамках угоди про міжнародну співпрацю Київського фахового коледжу прикладних наук та Інституту професійної підготовки ICAPVAL (Еквадор), що була підписана в липні 2019 року. Організатором тренінгу став Інститут професійної підготовки ICAPVAL (Еквадор), а співорганізаторами - Державний університет Флориди, коледж Санта Фе і Київський фаховий коледж прикладних наук.

Тренінг є продовженням спільної  роботи навчальних закладів над розробкою онлайн- курсів з теми «Особливості інклюзивного навчання осіб із індивідуальними освітніми потребами». Директор Коледжу Ганна Щуцька була визнана провідним експертом, тренером курсу «Особливості інклюзивного навчання осіб з порушенням слуху та глухих».

Загалом до участі в тренінгу долучилися 127 учасників з  України, Еквадору, Америки, Аргентини та Бразилії. Тренінг тривав 2,5 години і включав два модулі, що супроводжувалися презентаціями та відеоматеріалами. У першому модулі тренер надала інформацію про реформи в інклюзивній освіті України, роль навчальних закладів і міжнародної співпраці в просуванні та дотриманні законних прав та інтересів осіб з інвалідністю, у тому числі молоді з порушеннями слуху. Також цей модуль охопив історію, особливості адаптації та інтеграції в культурне, соціальне та професійне життя студентів Київського фахового коледжу прикладних наук.

Другий модуль був присвячений практичним рекомендаціям щодо навчання дітей з порушеннями слуху. Учасникам тренінгу було презентовано актуальні рекомендації для організації дистанційного навчання студентів з порушеннями слуху під час карантину, що стали спільними напрацюваннями колективу педагогів та перекладачів-дактилологів Київського фахового коледжу прикладних наук.

 Учасники тренінгу поповнили свої фахові кейси актуальною інформацію та дієвими порадами з питань інклюзії, отримали сертифікати участі.

https://www.icapval.com/web/2020/07/09/conferencias-internacionales-desde-estados-unidos-y-ucrania-bajo-el-auspicio-de-icapval-y-la-universidad-de-los-hemisferios/
 https://www.facebook.com/watch/?v=2663942983932781

Коментарі:

Залишити коментар