Літня сесія студентів Коледжу у Вищій Школі Хуманітас

Автор: admin від 24-07-2020, 11:01

Літня сесія студентів Коледжу у Вищій Школі Хуманітас

 

З 6 по 23 липня студенти та випускники Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у літній сесії y Wyzsza Szkola Humanitas, Poland

 

  У зв’язку з карантинними обмеженнями, навчання та іспити проводилися в дистанційному режимі на платформах Moodle та Clickmeeting. Під час практичних та лекційних занять студенти опановували такі сучасні дисципліни: управління корпоративними фінансами, інформаційні системи у менеджменті, податковий облік, управління якістю, ділова англійська мова.

   Усі студенти гідно впоралися з підсумковими завданнями й успішно склали сесію. Для частини з них ця сесія стала черговою й далі на них чекає продовження міжнародного досвіду навчання наступного семестру. А от для 5 студентів нашого Коледжу цей етап став останнім у трирічному паралельному навчанні, який завершився  успішним захистом дипломних робіт. Отже, всього за три роки, здобуваючи базову освіту в нашому Коледжі, студенти отримали європейську вищу освіту ступеня бакалавра одного з найпрестижніших недержавних університетів Польщі. Щиро вітаємо наш перший випуск університету Humanitas і бажаємо успіхів на професійному шляху!

Коментарі:

Залишити коментар