LEATHER AND SHOES 2020 '2

Автор: admin від 24-07-2020, 10:25

LEATHER  AND  SHOES 2020 '2

 

21-24 липня 2020 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 40 Міжнародній  спеціалізованій виставці  взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather and Shoes», яка відбулася в Міжнародному виставковому центрі

 

    Цьогоріч подія об’єднала на своєму майданчику 272 виробники з України, Німеччини, Польщі, Італії, Іспанії, Греції та Туреччини. На виставці було презентовано колекції чоловічого, жіночого, дитячого взуття, галантерею та аксесуари, одяг зі шкіри та хутра, а також усі необхідні елементи для виробництва – шкіру, хутро, комплектувальні та хімічні матеріали, обладнання.

    Наш коледж традиційно представив на виставці свою експозицію. Презентувала наші вироби та допомагала відвідувачам розібратися в модних трендах і тенденціях професійна студентська команда під керівництвом викладача Алли Люлькової.  

 

LEATHER  AND  SHOES 2020 '2

 

   Також наші випускники та студенти, як і завжди, працювали у відділі реєстрації учасників і на стендах провідних виробників. Цього разу їхньою місією було не тільки надати інформаційно-консультативний супровід учасників та відвідувачів, але й допомогти організувати безпечний бізнес-простір, прослідкувати за дотриманням  протиепідемічного режиму на виставці.

 

LEATHER  AND  SHOES 2020 '2

 

   Професійний досвід, актуалізацію знань з менеджменту, маркетингу, реклами, товарознавства, вміння працювати в команді, ділові знайомства з провідними представниками бізнесу України, навички ефективної комунікації – ось неповний перелік можливостей та переваг, які отримали наші спеціалісти під час цієї важливої події.

 

LEATHER  AND  SHOES 2020 '2

 

Коментарі:

Залишити коментар