Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 26-06-2020, 12:57

Педагогічна рада Коледжу

 

26 червня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання педагогічної ради

 

   Більшість співробітників долучилися до педагогічної ради в онлайн-режимі через платформу ZOOM, адміністрація та деякі викладачі взяли участь у засіданні з аудиторій Коледжу, дотримуючись при цьому всіх протиепідемічних норм та рекомендацій МОЗ.

    Основну увагу на засіданні було приділено підсумкам 2019-2020 навчального року та обговоренню формату роботи на наступний навчальний рік. З доповідями про результати навчально-методичної роботи, навчально-виховної роботи та практичної підготовки здобувачів освіти за 2019-2020 н.р. виступили керівники структурних підрозділів: Юрій Щербань – заступник директора з навчально-методичної роботи, Олександр Мостіпан – заступник директора з навчально-виховної роботи, Олена Вуштей – завідувач навчально-виробничої практики.  

    Олександр Мостіпан у презентаційній формі подав на затвердження ради Концепцію виховної роботи Київського фахового коледжу прикладних наук на 2020-2024 рр.

   На розгляд педагогічної ради було також представлено презентацію та доповіді заступника директора з навчально-методичної роботи Юрія Щербаня та викладача інформатики Миколи Підгайного щодо впровадження в освітній процес Коледжу системи управління навчальною діяльністю Moodle. За результатами цих виступів було вирішено усім педагогічним та науково-педагогічним працівникам Коледжу якнайшвидше пройти курси та опанувати систему  Moodle, а також адаптувати навчальні матеріали для роботи у цьому середовищі.

  Завідувачі відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко, Наталія Давиденко, Ірина Троценко доповіли про підсумки атестації здобувачів освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста в 2019-2020 н.р. та переведення на старші курси.

Вікторія Коваль, відповідальний секретар приймальної комісії, подала на розгляд педагогічної ради Зміни до Правил прийому на здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра в 2020 році.

   Головний бухгалтер Коледжу Ісмаїл Муртазаєв надав інформацію про затвердження ліміту стипендіатів  відповідно до Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам Коледжу.  

   Інформацію усіх доповідачів було взято до відома, роботу педагогічного колективу за 2019-2020 н.р. було визнано задовільною.

Коментарі:

Залишити коментар