Атестація студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування

Автор: admin від 23-06-2020, 14:08

Атестація студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування

 

22 - 23 червня в Київському фаховому коледжі прикладних наук   відбулася атестація здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста спеціальності 071 Облік і оподаткування у групах денної та заочної форми навчання

 

Враховуючи ситуацію, яка склалася з COVID19, усі студенти виявили бажання складати екзамен дистанційно. Тож 25 студентів, виконуючи інструкції, приєдналися до платформи Zoom, на якій відбулася ідентифікація та розподіл екзаменаційних білетів. Після цього приступили до виконання тестових та практичних завдань на платформі Google Classroom. Перевірка результатів відбувалася автоматично за допомогою таблиць Google Excel.

 Члени екзаменаційної комісії у складі голови - Юлії Нікульшиної, головного бухгалтера ТОВ «Модний дім Воронін», заступника - Ганни Щуцької, директора Коледжу, викладачів - Оксани Сахно, Ісмаїла Муртазаєва, Олени Юрченко, Вікторії Коваль в онлайн-режимі керували процесом із 401 аудиторії.

Голова комісії відзначила високий рівень знань студентів та прогресивний підхід до організації дистанційного проведення атестації із застосуванням сучасних технологій. Усі студенти успішно склали підсумкову атестацію та отримали такі результати: 17 оцінок «відмінно», 7  студентів отримають дипломи з відзнакою, 8 оцінок «добре».  

Коментарі:

Залишити коментар