Обмін досвідом на онлайн-семінарі

Автор: admin від 27-05-2020, 13:58

Обмін досвідом на онлайн-семінарі

 

27 травня директор Ганна Щуцька та викладачі  Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в онлайн-семінарі «Особливості надання освітніх послуг для спеціальностей, пов'язаних з легкою промисловістю, в умовах дистанційного навчання»

 

    Семінар проходив на базі Кафедри технологій і дизайну Української інженерно-педагогічної академії із залученням Kharkiv Fashion Cluster. До заходу долучилися понад 60 учасників з Харкова, Києва, Полтави, Дніпра, Краматорська та інших міст України.

   Захід було організовано задля колективного вирішення важливих питань дистанційної підготовки здобувачів освіти сфери легкої промисловості, обміну досвідом, підвищення кваліфікації в цьому напрямі.

  Учасники заходу обговорили важливі теми сьогодення: виклики для системи навчання, пов’язані з КОВІД-19,  можливість досягнення вимог освітніх стандартів при використанні дистанційного навчання, особливості проведення аудиторних занять з використанням технологій дистанційного навчання, проведення контрольних заходів у системі дистанційного навчання.

   Особливо актуальними для всіх слухачів були доповіді про викладання художніх дисциплін в системі дистанційного навчання та порядок проведення захисту дипломних робіт в дистанційному режимі.

   Важливим етапом освітньої зустрічі була презентація проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE), партнером і співвиконавцем якого є Українська інженерно-педагогічна академія.

    Учасники семінару отримали чудову нагоду обговорити вузькогалузеві питання у колі фахівців, презентувати методичні знахідки, запозичити досвід одне одного.

 

 

Обмін досвідом на онлайн-семінарі

 

 

 

Обмін досвідом на онлайн-семінарі

 

 

 

Обмін досвідом на онлайн-семінарі

 

 

 

 

http://uipa.edu.ua/ua/news/7370-kafedra-tekhnolog-j-dizajnu

Коментарі:

Залишити коментар