Всеукраїнська конференція

Автор: admin від 10-06-2020, 13:51

Всеукраїнська конференція

 

10 червня 2020 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі"

 

    Конференція пройшла в рамках засідання ММО Голів студентських профкомів. До участі в конференції, яка відбувалася за допомогою платформи Zoom,  долучилися 29 учасників з різних міст України серед яких були: науковці, викладачі, студенти, Голови студентських профспілок, Голова Профспілки та  Експерт з питань зайнятості і трудової міграції працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

    Наш Коледж представили студенти: Грубська Єлизавета,  Сулейманова Ніна, Генчев Тарас  та Голова профспілки - Коломієць Марина.

У колі наукових зацікавлень учасників конференції були як історичні аспекти розвитку профспілкового руху у світі, так і реалії профспілкового руху в умовах пандемії COVID – 19. Зустріч видалася продуктивною та багатою на жваві дискусії, обмін досвідом, актуалізацію нових тем, проблем і перспектив профспілкового руху у світі.

Коментарі:

Залишити коментар