Онлайн-нарада Правління Асоціації «Укрлегпром»

Автор: admin від 2-06-2020, 13:47

Онлайн-нарада Правління Асоціації «Укрлегпром»

 

02 червня 2020 року директор Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь в  онлайн-нараді Правління Асоціації «Укрлегпром»

 

     Засідання було присвячено питанням організації роботи галузі в пост-пандемічний період. Серед учасників зустрічі були заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Юлія Свириденко,  заступниця Директора Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк, представники Держмитслужби. Першочергово учасники розглянули питання про діяльність Асоціації «Укрлегпром» та підприємств галузі в період карантину. Президент-голова правління Тетяна Ізовіт розповіла про стан галузевого виробництва в період карантину та основні напрямки діяльності Асоціації за останній період: питання засобів індивідуального захисту, оперативні галузеві пропозиції Уряду, взаємодія з Урядом та основними органами виконавчої влади України.

   Особливу увагу було присвячено темі практичного застосування допомоги з часткового безробіття, механізмам запуску експорту текстильних ЗІЗ з 1 червня, актуальним законодавчим новелам та навчальним тренінгам з ІТС для підприємств.

    На засідання також обговорили поточні та перспективні питання, над якими Асоціація продовжує працювати з владою, зокрема такі: міжнародну торгівлю та просування експорту, детінізацію і розвиток внутрішнього ринку,  спецрозслідування на імпорт полімерів, нормативні документи для погодження виробниками.

https://ukrlegprom.org/ua/news/pravlinnya

 

 

Онлайн-нарада Правління Асоціації «Укрлегпром»

 

 

 

Онлайн-нарада Правління Асоціації «Укрлегпром»

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар