Вітання Укрлегпрому з професійним святом!

Автор: admin від 13-06-2020, 14:57

Вітання Укрлегпрому з професійним святом!

 

Вітання Укрлегпрому з професійним святом!

 

Вітання Укрлегпрому з професійним святом!

 

 

Шановні колеги!

 

   Наближається наше професійне свято - День працівників легкої промисловості, яке безперечно стосується многосоттисячної професійної спільноти. Навіть сьогодні, у кожній українській родині є родичі, знайомі, друзі, які працювали, працюють або мріють пов’язати своє професійне життя з даною сферою. На наш погляд, це добра багаторічна традиція і ми продовжуємо відзначати її у другу неділю червня - цьогоріч 14 червня.

   Світ довкола нас швидко і неочікувано змінюється. Змінюються назви міст, вулиць, галузей, обличчя лідерів, кумирів… Та суть і роль залишається сталою і незмінною. Хтось каже немає легкої промисловості, однак, є державне професійне свято! Бо попри все, є потужний і технологічний реальний сектор економіки з понад 130 тисяч працівників: талановитими модельєрами, дизайнерами, технологами, конструкторами, швачками, взуттєвиками, ткачами, менеджерами, операторами різноманітних надсучасних (майже космічних) машин-автоматів-роботів, з допомогою яких в Україні виробляється різноманітний текстиль, одяг, взуття, аксесуари для потреб населення, армії, народного господарства.

   2020 рік взагалі неординарний, змінив життя і відношення до нього у кожного жителя планети. Соvid-19 кинув виклик світу, перевернувши усталені принципи плину життя, руху, цінностей.

    І підприємства легкої промисловості, швидко зреагували на вимоги часу, як завжди у складний період з готовністю підставили державі надійне плече, переорієнтували виробництво на засоби захисту та вкотре попередили швидке поширення реальної загрози для здоров’я нації.

   З метою популяризації легкої промисловості ми планували до Свята:

  • · Бізнес-форум до Дня легкої промисловості або День легкої промисловості у Верховній Раді України з Експозицією текстилю, одягу, взуття, модними показами від виробників,
  • а також за Вашим бажанням Всеукраїнський акційний тиждень-розпродажів від національних виробників для українців «Свято й затишок у кожен дім» / «Battleforthe Сonsumers».

   Однак і тут відбулись деякі корективи. Та все ж Асоціація постійно працює над стратегічними питаннями розвитку легкої промисловості, намагаючись використати будь-яку нагоду, щоб донести суспільству потенціал, проблеми, можливості та роль галузі.

Так, у лютому відбувся круглий стіл у Комітеті Верховної Ради з обговорення наших законопроектів #2508 та #2509, зустріч з Міністром економіки, у березні-квітні - робочі зустрічі з Прем’єр-міністром та іншими керівниками галузевих відомств, травні – робоча зустріч з представниками офісу Виконавчого комітету реформ, а вже 3 та 10 червня про проблеми і потреби легкої промисловості говорили на зустрічах бізнесу з Президентом України у Хмельницькому та Чернігові….

За цей період Асоціацією передано безліч листів КМУ, Мінекономіки, Мінфіну, МОЗу, Міноборони, РНБО, Офісу Президента, народним депутатам… з пропозиціями до Урядової промислової програми та з вирішення актуальних питань розвитку легкої промисловості.

   Сподіваємось і надалі на Вашу активну позицію, підтримку та співпрацю, бо у єдності та послідовності сила і дієвість нашого ГОЛОСУ легкої промисловості!

 

Щиро вітаємо Вас з професійним святом –

Днем працівників легкої промисловості

   Сердечна вдячність і повага Вам за високу професійну майстерність, постійний творчий пошук і креативні рішення. Щоденно своєю невтомною працею Ви створюєте продукцію, яка дарує людям радість і естетичне задоволення, прикрашає і захищає, приносить комфорт і затишок у кожну оселю, зміцнює обороноздатність та примножує добробут України.

 

Р.S.

А ми підготували для Вас активне та захоплююче Ukrlegprom Summer Education’2020!

Слідкуйте за нашими анонсами та будьте в курсі модних галузевих новин!

 

 

З повагою

 

Президент-голова правління та  Виконавча дирекція Асоціації «Укрлегпром»

Коментарі:

Залишити коментар