Підготовка до ЗНО в режимі онлайн

Автор: admin від 4-06-2020, 20:16

Підготовка до ЗНО в режимі онлайн

 

    Навчальний процес сучасного другокурсника Коледжу та його викладачів обертається навколо однієї надважливої теми – інтенсивної підготовки та успішного складання ДПА у формі ЗНО. Цьогоріч «гаряча пора» підготовки до ЗНО збіглася з початком загальнонаціонального карантину. Ця подія внесла певні корективи до навчального процесу й спонукала викладачів кардинально змінити методи роботи, освоїти нові форми взаємодії зі студентами.

    Викладачі ЦК соціальної комунікації Марина Рапаєва та Оксана Штарке розпочали підготовку студентів до ЗНО з історії України ще у січні. З початком карантину викладачі перевели процес підготовки у формат Skype-конференцій і Zoom-конференцій. Такі форми роботи дозволили повністю реалізувати специфічний аспект підготовки до ЗНО з історії України, а саме: потребу в безперервній комунікації студентів з викладачами, студентів між собою. Завдяки такому формату викладачі змогли здійснювати комбіновану підготовку студентів з формуванням хронологічної, просторової, логічної та інформаційної складової.  

   Травневі тижні підготовки до ЗНО (4.05.20 - 15.05.20), які були  присвячені узагальненню матеріалу та підведенню підсумків, показали, що студенти мають високий рівень сформованості історичної компетентності й готові до складання ЗНО.   

   Отже,  карантин не став перешкодою на шляху підготовки студентів до ЗНО з історії України, відкрив нові форми і методи комунікації викладачів і студентів, стимулював більш відповідально поставитися до процесу підготовки. 

Коментарі:

Залишити коментар