Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 4-06-2020, 20:09

Педагогічна рада Коледжу

 

28 травня 2020 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук в онлайн-режимі на платформі ZOOM було проведено чергову педагогічну раду

 

 

   Адміністративний склад, а також деякі працівники брали участь у засіданні безпосередньо з приміщення Коледжу, дотримуючись при цьому усіх необхідних заходів безпеки. Близько 80 представників долучилися до педагогічної ради онлайн.

   На порядок денний було винесено важливі питання щодо процесу відновлення роботи навчального закладу, підсумкової атестації здобувачів освіти, проведення ЗНО, організації державних іспитів та захисту дипломів,  проведення вступної кампанії 2020.

  Директор Коледжу Ганна Щуцька ознайомила колектив з нормативними  документами та рекомендаціями МОН України, МОЗ України, КМДА, Департаменту освіти і науки КМДА тощо. Педагогічною радою було розглянуто Регламент відновлення навчального закладу до освітнього процесу в умовах послаблення карантину, який, з урахуванням усіх вимог та рекомендацій, був розроблений робочою групою Коледжу.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

  Заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань надав колективу інформацію щодо порядку проведення атестації здобувачів освіти ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» у 2019-2020 навчальному році, наголосив на важливості ідентифікації здобувача освіти під час дистанційної атестації, розробці комплексних атестаційних завдань з урахуваннях програмних знань, творчої активності кожного студента. 

 

Педагогічна рада Коледжу

 

   Вікторія Коваль, відповідальний секретар приймальної комісії, подала на затвердження педагогічній раді Зміни до Правил прийому до ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» на здобуття освітньо-професійних ступенів бакалавра та фахового молодшого бакалавра в 2020 році.

  Під час роботи засідання було також розглянуто та затверджено освітньо-професійні програми та навчальні плани підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра та за першим (бакалаврським) ступенем вищої освіти на 2020-2021 навчальний рік.

   Очно-дистанційний формат роботи в повній мірі дозволив реалізувати визначені завдання та затвердити відповідні рішення.

Коментарі:

Залишити коментар