ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

Автор: admin від 10-05-2020, 00:50

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

   Загальнонаціональний карантин і переведення навчання в режим дистанції, безумовно,  серйозно позначилися на організації навчальної діяльності та учасниках освітнього процесу. Студенти і викладачі певний час перебували у стані невизначеності й остраху, що освітнє життя Коледжу, яке до карантину було насичене різними виставками, показами, екскурсіями на підприємства, науковими конференціями, стартапами, освітніми марафонами та іншими активностями, зазнає суттєвих трансформацій, а то й зовсім припиниться. Насправді ж,  «карантинне життя» виявилося також багатим і продуктивним на різні освітні події. Останні досягнення студентів Коледжу показують, що вони не тільки не потрапили в період карантинної стагнації, але й в повній мірі змогли адаптуватися до нових умов навчання й показати  чудові результати в різних видах освітньої діяльності.

    У цей період активізувалася самоосвітня студентська робота. Студенти групи Об-18 спеціальності 071 Облік і оподаткування взялися за опанування освітніх серіалів на онлайн-платформі з цифрової грамотності  Міністерства цифрової політики України «Дія. Цифрова освіта». Студенти пройшли курси «Цифрові гроші», «Про кібербезпеку для підлітків»,  успішно склали фінальне тестування з цифрової грамотності та отримали електронні сертифікати.

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

    Менеджери ІІІ курсу групи М-17 в рамках поглиблення знань з економічних дисциплін і сучасних бізнес-процесів пройшли онлайн-курс "Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні" від платформи  Prometheus.

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

  

   У коледжі успішно реалізується й профспілкове життя студентства. Шостого травня Тарас Генчев, Голова Студентського парламенту, представив Коледж на науково-практичній конференції "Студентське самоврядування: досвід, проблеми, перспективи".  На платформі Zoom зустрілися 26 учасників з різних куточків України (м. Київ, м. Дніпро, м. Вінниця, м. Кременчук, м. Рогатин), щоб поділитися досвідом організації студентського самоврядування.

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

ПРОДУКТИВНА СТУДЕНТСЬКА РОБОТА НА КАРАНТИНІ

 

   Не зупиняється активність і в сфері науково-дослідної роботи студентів.  Знаковою подією в цій галузі стала участь студентів відділення бізнесу  спеціальності 071 Облік і оподаткування у  ХVIII Всеукраїнській студентській науковій конференції «Розвиток системи обліку, аналізу та аудиту в Україні: теорія, методологія, організація» від Національної академії статистики, обліку та аудиту. Під керівництвом викладачів Оксани Сахно та Олени Юрченко студенти підготували такі доповіді: «Проблеми та перспективи оподаткування малого бізнесу в Україні», «Економічний аналіз діяльності підприємства, стан та перспективи розвитку», «Креативний облік в економічній діяльності підприємства», «Застосування хмарних технологій в бухгалтерському обліку».

   Отож студентське життя на карантині продовжує повноцінно функціонувати. Завдяки ефективній менторській підтримці адміністрації та викладацького складу Коледжу, студенти  беруть участь у різних проєктах, долучаються до актуальних онлайн-курсів та навчальних платформ, розвиваються та підвищують свою компетентність.

https://don.kyivcity.gov.ua/news/10228.html

Коментарі:

Залишити коментар