Про самоосвіту

Автор: admin від 11-04-2020, 22:22

Про самоосвіту

 

Співробітники Київського фахового коледжу прикладних наук взяли курс на  потужну самоосвітню діяльність

 

 

    У нових реаліях образ викладача, який постійно розвивається, швидко засвоює нові освітянські ідеї, долучається до найкреативніших освітніх трендів стає як ніколи актуальним. Саме тому співробітники коледжу, окрім викладацької діяльності, активно займаються самоосвітою і беруть участь  у різноманітних онлайн-курсах та вебінарах від провідних освітніх  платформ України. 

 

Про самоосвіту

 

Насамперед відзначимо такі:

    Вебінари: «Організація дистанційного навчання у кризових умовах: за результатами 1-го тижня»; «Практичні поради щодо організації дистанційного навчання під час карантину»;  «Використання онлайн-тестів для організації дистанційного навчання в умовах карантину»; «Проєктна діяльність в умовах дистанційного навчання та карантину»; «Як ефективно вивчити англійську мову за три місяці»;  «Практикум з Міжнародних Стандартів Фінансової  Звітності: основні принципи подання та розкриття інформації відповідно до МСФЗ»; «Академічна доброчесність».

    Онлайн-курси: «Ефективні презентації»; «Критичне мислення для освітян», «Діалог та медіація: Шлях до порозуміння», «Осмислені і переосмислені».

Самоосвітня діяльність є багатовекторною і спрямованою на опанування алгоритмів роботи в умовах дистанції, підвищення кваліфікації за основним фахом, удосконалення рівня англійської мови, вивчення тактик і стратегій ефективної комунікації.

Коментарі:

Залишити коментар