|
Співробітники Коледжу - експерти телеканалу "Україна"
Автор: admin від 14-03-2020, 15:08
Співробітники Коледжу - експерти телеканалу "Україна"
11-12 березня у Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулися зйомки телевізійної програми "Головна тема" телеканалу "Україна"
Команда суспільно-резонансного проєкту "Головна тема" на чолі з ведучою Оленою Кот, як завжди, підготувала українцям цікаву й актуальну тему. Цього разу обговорювали якість товарів вітчизняного та закордонного виробництва. У програмі було здійснено експериментальне дослідження кількох джинсових виробів: одні джинси були від українського виробника, другі - від закордонного виробника, треті - від цього ж закордонного виробника, але придбані в секонд-хенді.
В якості експерта команда програми запросила завідувачку відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук, кандидата технічних наук, Давиденко Наталію. У навчальній лабораторії Коледжу вона провела комплексний порівняльний аналіз за різними показниками й визначила, що найбільш якісним є зразок українського виробництва. Отже, результати експерименту вкотре довели, що товари українських брендів можуть бути високоякісними і конкурентоспроможними, спрямованими на задоволення потреб найвимогливіших споживачів.
В рамках програми відбулося інтерв’ю з очільницею Коледжу Ганною Щуцькою, яка розповіла про багаторічний досвід підготовки фахівців різних спеціальностей, партнерство та співпрацю Коледжу з вітчизняними підприємствами та закордонними навчальними закладами освіти, що відкриває нові перспективи перед студентами. Було згадано досягнення студентів на Всеукраїнських і Міжнародних конкурсах, Міжнародних галузевих виставках, Українському тижні моди й відзначено роботу висококваліфікованого педагогічного складу, що вміло скеровує роботу талановитої молоді.
У своєму виступі директорка поділилася новиною про перейменування навчального закладу на Київський фаховий коледж прикладних наук і наголосила, що освітня діяльність Коледжу спрямована на ефективне поєднання освіти з виробництвом задля підготовки спеціалістів нового типу, які зможуть легко включатися у виробничий процес і бути конкурентоспроможними фахівцями. Коментарі:Залишити коментар |