Візит на підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI

Автор: admin від 10-03-2020, 18:51

Візит на підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI

 

9 березня директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Олександром Мостіпаном відвідали тренінг від Проекту ІТС та Асоціації «Укрлегпром» у Рівному

 

 

    Тренінг був присвячений темі «Технології гуртових продажів на виробничих підприємствах» і проходив на  підприємстві ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI. Метою тренінгу було ознайомити фахівців галузі легкої промисловості з сучасними технологіями та особливостями гуртових продажів,  навчити правильно планувати товарообіг гуртової компанії на підставі поведінки гуртових покупців, розподіляти товари  каналами дистрибуції. Тренінг складався з семінарів і консалтингових сесій, під час яких професійний тренер допомагав шукати шляхи вирішення конкретних питань підприємства.

 

Візит на підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI

 

    Перед початком тренінгу учасникам було організовано екскурсію Рівненським льонокомбінатом – потужним підприємством площею 25 га, яке нині є лідером виробництва трикотажного полотна в Україні. Учасники екскурсії ознайомилися із найсучаснішим високопродуктивним обладнанням від світових виробників, асортиментом виробів і цінами, умовами праці й проживання працівників комбінату. 

 

Візит на підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI

 

   Поїздка розширила можливості для співпраці нашого закладу освіти з роботодавцями та бізнес-партнерами, сприяла отриманню актуальної інформації про стан, умови й запити сучасного ринку праці в галузі легкої промисловості, надала змогу застосувати нові підходи й технології у підготовці конкурентоспроможних  фахівців різних спеціальностей.

 

Візит на підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ» ТМ GOLDI

 

Коментарі:

Залишити коментар