Включення до складу Акредитаційної комісії МОН

Автор: admin від 10-03-2020, 12:37

Включення до складу Акредитаційної комісії МОН

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 року № 84 Директора Київського коледжу легкої промисловості Ганну Щуцьку включили до складу Акредитаційної комісії МОН

 

    Акредитаційна комісія є постійно діючим колегіальним органом, який забезпечує дотримання вимог до атестації та акредитації вищих, професійно-технічних навчальних закладів і закладів післядипломної освіти, підприємств, установ та організацій за напрямами (спеціальностями) та професіями підготовки і перепідготовки фахівців післядипломної освіти.

      Акредитаційну комісію очолює голова. Головою Комісії за посадою є Міністр освіти і науки України.

   До складу Акредитаційної комісії входять представники МОН, інших центральних і місцевих органів виконавчої влади (за погодженням з їх керівниками), організацій роботодавців, вищих навчальних закладів незалежно від форми власності та здобувачів вищої освіти.

      Персональний склад Акредитаційної комісії затверджує Кабінет Міністрів України.

     Засідання Акредитаційної комісії та її експертних рад проводяться за потреби, але не менше ніж раз на місяць протягом навчального року.

     Рішення Акредитаційної комісії оформлюються протоколами та затверджуються наказами МОН.

     Чинний склад Акредитаційної комісії затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 р. № 84 Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2003 р. № 1380 і від 8 червня 2016 р. № 369.

Коментарі:

Залишити коментар