Від навчання до виробництва

Автор: admin від 5-03-2020, 12:21

Від навчання до виробництва

 

4 березня студенти Київського коледжу легкої промисловості групи ЛПШ-2-17 у супроводі викладача Надії Фадєєвої відвідали потужне текстильне підприємство "Ярослав"

 

    Важливим напрямом роботи адміністрації та співробітників ККЛП є поглиблення практичної підготовки майбутніх фахівців, ознайомлення їх із реаліями сучасного виробництва. Однією з форм реалізації цієї складової є екскурсії на виробництво.

 

Від навчання до виробництва

 

    Цього разу студенти побували на підприємстві «Ярослав» - компанії з багаторічною історією та власними корпоративними традиціями, яка нині об’єднує в собі 5 виробничих підприємств у різних областях України і спеціалізується на виробництві постільної білизни, пледів, ковдр, матраців, товарів для дітей, кухонного та інших видах текстилю. На сьогодні концерн «Ярослав» є національним лідером текстильної галузі України.

 

Від навчання до виробництва

 

    Майбутні фахівці відвідали виробничі цехи підприємства, ознайомилися з асортиментом товарів, побачили сучасне швейне обладнання від популярних брендів, дізналися багато цікавої інформації про особливості текстильного виробництва від нитки до готового виробу. На згадку про поїздку усім екскурсантам було вручено подарунки – кухонні рушники.

 

Від навчання до виробництва

 

Коментарі:

Залишити коментар