Нова назва Коледжу

Автор: admin від 3-03-2020, 08:22

Нова назва Коледжу

 

Відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту» Державний вищий навчальний заклад «Київський коледж легкої промисловості» перейменовано на Київський фаховий коледж прикладних наук

 

    Нову назву, що відповідає вимогам Закону та основним напрямам діяльності Коледжу, затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 232 від 18 лютого 2020 року та рішенням загальних зборів трудового колективу (Протокол № 2 від 30 січня  2020 року). 20 лютого 2020 року Начальник головного управління вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович офіційно вручила наказ про перейменування директору Коледжу Ганні Щуцькій.

   Наразі розпочато процедуру приведення у відповідність установчих документів Коледжу та здійснення передбачених законодавством дій, пов’язаних з перейменуванням закладу освіти.

     Для нашого навчального закладу розпочинається нова ера діяльності як закладу фахової передвищої освіти, який з 2020 року буде здійснювати підготовку фахових молодших бакалаврів та бакалаврів. Згідно з новим статусом освітня діяльність Коледжу буде спрямована на ефективне поєднання освіти з виробництвом задля підготовки конкурентоспроможних фахівців для забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави.

Коментарі:

Залишити коментар