Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 21-02-2020, 13:27

Педагогічна рада Коледжу

 

 

20 лютого в Київському коледжі легкої промисловості відбулося чергове засідання педагогічної ради

 

 

    Традиційно засідання розпочалося з урочистого вручення грамот, нагород і сертифікатів студентам і викладачам ККЛП.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

 

Педагогічна рада Коледжу

 

   Далі на порядку денному був виступ Вікторії Коваль, відповідального секретаря Приймальної комісії, яка доповіла присутнім про особливості вступної кампанії 2020 року та подала на розгляд програми вступних випробувань. Педагогічна рада взяла інформацію до уваги та затвердила програми вступних випробувань з української мови, математики, історії України, творчого конкурсу, фахових випробувань для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та ступеня бакалавра в 2020  році.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

   Наступним розглянули питання щодо підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників на 2020 рік. Методист Коледжу Людмила Бойченко у презентаційній формі представила присутнім принципи, вимоги, форми і види підвищення кваліфікації і подала на затвердження Перспективний план підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників на 2020 рік. 

Педагогічна рада Коледжу

 

    Директор Коледжу Ганна Щуцька представила колективу оригінал наказу Міністерства освіти і науки України про перейменування ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» на Київський фаховий коледж прикладних наук. Також Ганна Щуцька доповіла про результати обговорення Проєкту концепції та плану реалізації державної політики щодо досягнення цілі «Випускники шкіл мають широкий вибір закладів для здобуття якісної професійної освіти з подальшим працевлаштуванням» Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

Педагогічна рада Коледжу

 

   Також радою було заслухано інформацію завідувачів відділення технологій і відділення дизайну Наталії Давиденко та Наталії Прокопенко про переведення студентів з контрактної основи навчання на вакантні місця за регіональним замовленням.

    Важливим питанням порядку денного було звітування викладачів, які проходять атестацію: Ольги Патлашенко, Оксани Штарке, Марини Рапаєвої, Олени Васюк. Після обговорення, колективом було вирішено схвалити представлені звіти.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

    Завершено засідання педагогічної ради Коледжу від 20 лютого 2020 року було рекомендаціями від Олени Орос про необхідність дотримання правил гігієни і профілактичних заходів щодо зменшення впливу та передачі ГРВІ, а також інформацією для кураторів груп щодо можливості зробити студентам щеплення від низки інфекційних захворювань.

Коментарі:

Залишити коментар