Зустріч у МОН

Автор: admin від 19-02-2020, 11:05

Зустріч у МОН

 

18 лютого директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька разом із Головою Студентського парламенту Тарасом Генчевим стали учасниками обговорення Проєкту концепції та плану реалізації державної політики у сфері професійної освіти

 

 

  На зустрічі в Міністерстві освіти і науки Українийшлося про плани й перспективи реалізації цілі 1.3. «Випускники шкіл мають широкий вибір закладів для здобуття якісної професійної освіти з подальшим працевлаштуванням» Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

 

Зустріч у МОН

 

  Перед учасниками виступив заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський, який розповів про основні плани й завдання у межах реформи професійної освіти. Важливу увагу було приділено питанням передачі управління закладами профосвіти на місцеві рівні, механізму підвищення кваліфікації педагогів, покращенню їхньої співпраці з бізнесом. Також було зазначено, що  заклади профосвіти мають орієнтуватися на запити вступників та учнів, а отже і змінювати формат спілкування з ними.

 

Зустріч у МОН

 

   Після презентації планів учасники мали можливість поспілкуватися у форматі запитань-відповідей, з’ясувати механізми й інструменти втілення тих чи інших планів Міністерства.

 

Зустріч у МОН

 

Коментарі:

Залишити коментар