День безпечного Інтернету в ККЛП

Автор: admin від 12-02-2020, 16:25

День безпечного Інтернету в ККЛП

 

11 лютого в Київському коледжі легкої промисловості з нагоди відзначення Дня безпечного Інтернету було проведено низку просвітницьких заходів

 

      У залі бібліотеки було організовано прослуховування лекцій та онлайн-тестування "Вступ до кібербезпеки" від мережевої Академії Cisco. Студенти ККЛП дізналися про важливі аспекти кібербезпеки, найбільш поширені ризики та методи протистояння загрозам, поглибили свої знання про захист особистих і бізнес-даних.

 

День безпечного Інтернету в ККЛП

  

     Також цього дня студенти взяли участь у веб-квесті "Як бути обачним та пильним під час роботи в мережі інтернет, вміти себе захистити і водночас не втрачати ввічливість та сміливість», що проходив у рамках заходу «Цифрова година», організованого Міністерством освіти і науки України, Google Україна.

 

День безпечного Інтернету в ККЛП

 

    Директор Коледжу Ганна Щуцька, заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань, викладачі інформатики Ірина Ткаченко, Микола Підгайний продовжили цей просвітницький день своїми виступами. Студентам презентували лекцію «Безпека в соціальних мережах» під час якої слухачі отримали корисну інформацію щодо шахрайства в інтернет-просторі, дотримання правил безпеки в соціальних мережах, ефективний захист особистих даних.

 

День безпечного Інтернету в ККЛП

 

     З консультативною підтримкою і порадами звернулася до студентів практичний психолог Коледжу Ганна Непрель, яка підготувала виступ «Засоби психологічної безпеки в інформаційному просторі Інтернету».

 

День безпечного Інтернету в ККЛП

 

    Закінчився продуктивний день новими знаннями і враженнями про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій, усвідомленням важливості й необхідності  подібних освітніх зустрічей.

Коментарі:

Залишити коментар