Збори колективу

Автор: admin від 5-02-2020, 00:23

Збори колективу

 

У Київському коледжі легкої промисловості відбулися загальні збори трудового колективу

 

    За традицією збори розпочалися з привітань і нагород. З ювілеєм привітали викладача фізичного виховання Михайла Майстренка, а викладачеві математики Андрію Сергієнку вручили нагороду «Викладач року», яка була присуджена за  результатами опитування студентів.

 

Збори колективу

 

Збори колективу

 

 

 

   Далі на порядку денному було питання щодо автоматизації освітнього закладу, яке постало у зв’язку з необхідністю цифрової трансформації України та виконання «Цифрової адженди України – 2020». Для ознайомлення співробітників Коледжу з можливостями цифровізації освітнього простору директор Ганна Щуцька запросила до слова Ігоря Лук’яненка – генерального директора компанії INVADIGTAL, який презентував аудиторії пілотний проєкт online-платформи «Study Space», основною метою якої є повна автоматизація навчального процесу. Фахівець розповів, що програма дозволить з особистого кабінету здійснювати навчання, керувати фінансовими питаннями, заходити в онлайн-бібліотеку, проходити тестування, переглядати виступи світових спікерів та здійснювати ще багато корисних опцій. Інформацію доповідача було взято до відома.

 

Збори колективу

 

 

 

    Наступним питанням було обговорення діяльності ККЛП за 2019 рік.  Перед трудовим колективом виступила директор Коледжу Ганна Щуцька, яка у презентаційній формі доповіла про рейтингові показники роботи Коледжу за минулий рік. Було згадано найбільш знакові події: ІІ Всеукраїнський конкурс фахової майстерності, угоди про співпрацю з навчальними закладами Америки, Еквадору, Республіки Польща, договір про співпрацю з ТОВ «ВІДІВАН-УКРАЇНА» з метою створення освітньо-науково-виробничого парку, візит американської професорки Мішель Фріз, участь у виставковому житті столиці, спортивні перемоги та ще багато інших досягнень спільноти ККЛП. Трудовим колективом роботу за звітний період було визнано успішною.

  

 

Збори колективу

 

 

 

    Наостанок колектив обговорив нову назву для Коледжу як закладу фахової передвищої освіти відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту». Було запропоновано та обговорено декілька варіантів. В результаті для затвердження Міністерству освіти і науки України було подано рішення трудового колективу про перейменування ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» у Київський фаховий коледж прикладних наук.

 

 

Збори колективу

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар