Нарада-семінар

Автор: admin від 28-01-2020, 11:38

Нарада-семінар

 

27 січня делегація фахівців приймальної комісії Київського коледжу легкої промисловості на чолі з директором Коледжу Ганною Щуцькою  відвідали регіональну нараду-семінар з питань організації і проведення вступної кампанії   2020 року до закладів фахової передвищої освіти

 

 

   Засідання відбулося на виконання указу Міністерки освіти і науки України Ганни Новосад від 23 січня 2020 року щодо проведення серії регіональних нарад-семінарів з питань організації і прийому вступників у 2020 році до закладів фахової передвищої освіти.

 

Нарада-семінар

 

   У складі нашої делегації були: відповідальний секретар приймальної комісії Коледжу Вікторія Коваль, заступник відповідального секретаря Тетяна Пономаренко, адміністратор Єдиної державної електронної бази з питань освіти Марина Кліщук. Учасників семінару приймав ДВНЗ «Київський транспортно-економічний коледж» Національного транспортного університету.  

 

Нарада-семінар

 

   Перед учасниками виступили Олег Шаров, генеральний директор Директорату вищої освіти і освіти дорослих, а також Марина Кіосова, головний спеціаліст Державної служби якості освіти, які роз’яснили новації в Умовах прийому на 2020 рік та правила організації вступу до закладів фахової передвищої освіти.

 

Нарада-семінар

 

    Окрім обговорення питань вступної кампанії, на нараді відбулося також вручення керівникам закладів освіти навчального посібника для студентів українських технікумів і коледжів «Академічна доброчесність на варті якісної освіти: відверта розмова про чесне навчання».

Коментарі:

Залишити коментар