LEATHER AND SHOES 2020

Автор: admin від 27-01-2020, 12:14

LEATHER AND SHOES 2020

 

21-24 січня Київський коледж легкої промисловості взяв участь у 39-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та фурнітури «Leather and Shoes», яка відбулася у Міжнародному виставкому центрі

 

    Цьогоріч на масштабному майданчику європейського рівня для презентації галузевих новинок та бізнес-пропозицій зібралося  близько 580 виробників взуття з України, Німеччини, Туреччини, Греції, Італії, Іспанії, Польщі, Сербії та Молдови. На виставці було представлено колекції чоловічого, жіночого та дитячого взуття, сумки та аксесуари, а  також матеріали, фурнітура й устаткування для виробництва.

 

 LEATHER AND SHOES 2020

 

    За традицією студенти нашого Коледжу активно долучилися до цієї події. Молоді фахівці взяли безпосередню участь у підготовці та проведенні виставки. Вони працювали у відділі реєстрації учасників, на стендах вітчизняних та зарубіжних виробників, де надавали інформаційні послуги, демонстрували колекції та консультували відвідувачів. За час виставки наші студенти вже вкотре показали професійну і злагоджену роботу у виставковій команді та отримали вдячність від організаторів.

 

LEATHER AND SHOES 2020

   

    Майбутні технологи, дизайнери, менеджери та обліковці нашого Коледжу  разом з викладачами побували на виставці й у якості гостей. Вони ознайомилися з новими колекціями взуття, модними трендами та цікавинками наступного сезону, побачили найбільших представників взуттєвого ринку, поглибили свої знання у сфері менеджменту, маркетингу, реклами, товарознавства тощо.

 

LEATHER AND SHOES 2020

 

   Виставковий простір став також локацією для безпосереднього навчального процесу. Зокрема, для студентів групи ЛПв-19 було організовано виїзне заняття з дисципліни «Технології легкої промисловості», яке провела директор Коледжу Ганна Щуцька.

 

LEATHER AND SHOES 2020

 

    На виставці був традиційно представлений презентаційний стенд Київського коледжу легкої промисловості. Професійна студентська команда інформувала відвідувачів про досягнення та можливості нашого навчального закладу, закладала фундамент ділових контактів з провідними представниками бізнесу України для майбутньої співпраці.

 

LEATHER AND SHOES 2020

  

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/pg/kklp.kiev.ua/photos/?tab=album&album_id=2878856758801530

 

Коментарі:

Залишити коментар