Лідерки ККЛП на стажуванні

Автор: admin від 17-01-2020, 10:43

Лідерки ККЛП на стажуванні

 

Студентки Київського коледжу легкої промисловості Литовченко Сніжана та Федотова Поліна, учасниці першої в Україні школи політичної участі для дівчат і жінок з інвалідністю «Лідерка», пройшли стажування в Центральному правлінні Українського товариства глухих

 

 

   Запрошення на стажування стало логічним продовженням участі у школі, де дівчата показали високі бали на фінальному випробуванні, проявили себе як  активні та вмотивовані особистості, які готові навчатися новому, боротися за свої права, змінювати нашу країну на краще.

    Стажування дівчат було зосереджено на сфері мас-медіа. Протягом двох тижнів вони опановували журналістську та видавничу справу в щотижневій газеті "Наше життя", де займалися підготовкою та редагуванням статей, перекладами з жестової мови на письмову інтерв'ю блогера Володимира Неткача.

   Важливим етапом навчання стало написання звернення до місцевого телебачення з проханням вирішити питання щодо необхідності субтитрування та перекладу на жестову мову програм телеканалів. Саме тут молоді активістки змогли застосувати свої лідерські навички і мистецтво переконання, а також продемонструвати опанований курс на розв'язанні важливих громадських проблем.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар