Тренінг з надання першої медичної допомоги

Автор: admin від 24-12-2019, 11:51

Тренінг з надання першої медичної допомоги

 

23 грудня в Київському коледжі легкої промисловості відбулося заняття-тренінг для співробітників «Безпека в навчальному закладі»

 

    Заняття провела команда кваліфікованих координаторів та інструкторів з громадської організації «Захист Патріотів», яка розпочала свою діяльність у 2014 році як гуманітарна ініціатива Світового Конґресу Українців. Основною місією організації є послідовний розвиток і впровадження тактичної медицини та невідкладної допомоги світового зразка в Україні.

 

Тренінг з надання першої медичної допомоги

 

   Тренінг розпочався зі вступного слова директора Коледжу Ганни Щуцької, яка наголосила на тому, що створення безпечного освітнього середовища для молоді є одним із головних принципів Нової української школи і пріоритетом діяльності співробітників ККЛП. Саме тому усім працівникам Коледжу необхідно мати міцну базу знань та практичних навичок, що допоможуть уникнути потенційних ризиків і небезпек або успішно подолати їх.

 

Тренінг з надання першої медичної допомоги

 

    Курс занять тривав понад 4 години і складався з кількох блоків, які мали теоретичну та практичну частину. За час тренінгу працівники Коледжу навчилися надавати невідкладну медичну допомогу (серцево-легеневу реанімацію), спрямовану на відновлення життєдіяльності організму та виведення його зі стану клінічної смерті. Учасників тренінгу було розділено на 4 групи, які разом з інструктором вчилися робити штучну вентиляцію легенів (штучне дихання) та компресії грудної клітки. Усі набутті знання практично відпрацьовувались з використанням тренувальних матеріалів (медичних рукавичок, бар’єрних пристроїв, автоматичних дефібриляторів) на учасниках групи та симуляційних манекенах, які імітували пацієнтів різних вікових груп – від немовлят до дорослої людини.

 

Тренінг з надання першої медичної допомоги

 

    Заняття були дуже інтенсивними і спонукали учасників по-новому оцінити питання безпеки життєдіяльності та значення домедичної допомоги для порятунку життя людини.

 

Тренінг з надання першої медичної допомоги

 

Коментарі:

Залишити коментар