Право на життя

Автор: admin від 5-12-2019, 15:53

Право на життя

 

3 грудня в Київському коледжі легкої промисловості відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю  "Право на життя"

 

    Зустріч організувала соціально-психологічна служба Коледжу у складі практичного психолога Ганни Непрель та соціального педагога Ольги Милокост для студентів І-ІІ курсів.

    Відкривала зустріч директор Ганна Щуцька, яка розповіла про  відмінності рівня життя та соціального положення людей з інвалідністю в Україні та за кордоном і зазначила, що важливим завданням сьогодення є створення суспільства рівних можливостей для всіх.

 

Право на життя

 

   Учасники заходу подивилися презентацію «Можливості – обмежені, здібності - безмежні», обговорили питання толерантності, гуманності, емпатії, сили духу та етики спілкування. Цікавинкою зустрічі стали виступи студенток Софії Сментенюк та Поліни Федотової, які нещодавно взяли участь у першій в Україні школі політичної участі для дівчат та жінок з інвалідністю «Лідерка». Дівчата поділилися враженнями від свого навчання, надихнули присутніх на активну діяльність, прагнення до змін як у суспільстві, так і у власній свідомості.

Коментарі:

Залишити коментар