Семінар від компанії «Екоіталія»

Автор: admin від 21-11-2019, 11:43

Семінар від компанії «Екоіталія»

 

  19 листопада в Київському коледжі легкої промисловості відбувся семінар для фахівців взуттєвої справи від компанії «Екоіталія», ексклюзивного дистриб’ютора італійського виробника «FratelliZucchini»

 

    Семінар відвідали близько 60 представників підприємств легкої промисловості та викладачів Коледжу.

На заході відбулася презентація засобів догляду за взуттям та виробами зі шкіри від ТМ «GIRBA» - італійської компанії з багаторічним досвідом у сфері виробництва і продажу хімічної продукції і аксесуарів для взуття та виробів зі шкіри.  

 

Семінар від компанії «Екоіталія»

 

   Технолог компанії  "Girba" - Fabrizio Galimberti розповів про властивості їхньої продукції, яка покращує зовнішній вигляд шкіряних виробів, освіжає і вирівнює колір шкіри, відновлює натуральний колір і оригінальний «пухнастий» ефект нубуку та замші, захищає від впливу сонячних променів  та  надмірного осідання пилу. 

 

Семінар від компанії «Екоіталія»

 

  Після презентації відбулася перевірка продукції ТМ «GIRBA» на зразках взуття та шкіргалантереї. Були проведені всі етапи виконання реставрації та покращення зовнішнього вигляду, детально показано технологію нанесення засобів, дотримання якої гарантуватиме гарний результат.

Семінар від компанії «Екоіталія»

 

Коментарі:

Залишити коментар