Екскурсія на завод «Чинбар»

Автор: admin від 22-11-2019, 10:59

Екскурсія на завод «Чинбар»

 

20 листопада студенти Київського коледжу легкої промисловості  групи Мв-18 під керівництвом Валерія Зарецького відвідали шкірзавод «Чинбар», який на сьогодні є єдиним виробником натуральних шкір у Києві та одним із найбільших в Україні

 

   Проводити виїзні заняття на підприємствах різних галузей вже стає  доброю традицією нашого Коледжу. Це сприяє покращенню результативності навчання студентів, а також накопиченню практичного досвіду. Цього разу студенти побували на модернізованому підприємстві, яке має багаторічний досвід, використовує новітні технології виробництва, випускає широкий асортимент продукції, який максимально відповідає запитам споживачів.

 

Екскурсія на завод «Чинбар»

 

   Політика підприємства спрямована на постійне вдосконалення технічної комплектації виробництва, підвищення кваліфікації співробітників, успішну інтеграцію в європейський ринок.

 

Екскурсія на завод «Чинбар»

 

   Під час екскурсії студенти ознайомились з особливостями роботи різних цехів і лабораторій заводу, їх забезпеченістю працівниками різних виробничих професій, інтеграцією новітніх технологій в обладнання. Також майбутні менеджери поглибили знання про управлінські процеси підприємства, кадрову політику, конкурентів і постачальників заводу.  

Коментарі:

Залишити коментар