Нагородження найкращих

Автор: admin від 18-11-2019, 15:53

Нагородження найкращих

 

15 листопада з нагоди Міжнародного дня студента в Київському коледжі легкої  промисловості відбулося нагородження найкращих і найактивніших  студентів

 

    Свято традиційно розпочалося з виступу директора Коледжу Ганни Щуцької, яка привітала студентів зі святом і запросила для нагородження  керівників відділень та давніх партнерів і друзів нашого навчального закладу: Тетяну Ізовіт – Президента-голову правління Асоціації «Укрлегпром», Валерія Родіна – генерального директора компанії VD one LTD, Сергія Кондратюка – фахівця з розвитку персоналу компанії «Медок».

 

Нагородження найкращих

 

    Цьогоріч найкращими з найкращих виявилися 45 студентів Коледжу. Саме вони отримали грамоти і подяки за відмінне навчання і зразкову поведінку, активну участь у спортивному і культурному житті Коледжу, вагомий внесок у студентське самоврядування і виставкову діяльність Коледжу, відстоювання честі Коледжу на Всеукраїнських конкурсах. 

 

Нагородження найкращих

 

     Актова зала переповнилася сльозами щастя і гордості батьків, родичів, друзів і викладачів за успіхи і досягнення цих завзятих і талановитих молодих людей.

 

Нагородження найкращих

 

Коментарі:

Залишити коментар