Форум «PROFI 360»

Автор: admin від 14-11-2019, 08:49

Форум «PROFI 360»

 

12 листопада Київський коледж легкої промисловості взяв участь у профорієнтаційному форумі «PROFI 360»

 

     Захід проходив на території Національного комплексу «Експоцентр України» і був організований Київським міським центром зайнятості. Метою форуму було сприяти підвищенню професійної орієнтації молоді та організації взаємодії  між службою зайнятості, роботодавцями, навчальними закладами та соціальними партнерами.

 

Форум «PROFI 360»

 

      Наш коледж представив на форумі 9 колекцій одягу, взуття та аксесуарів таких молодих дизайнерів: Олександри Тосик «Forgotten Melody», Ірини Буренок «Past in Present», Анастасії Клімової й Карина Зюбрицької, Марини Лабути«Тендітна суміш», Ганни Верес і Наталії Волошко «NO SMOKING», Вікторії Поліщук і Юлії Гучко «Амфібія», Дар’ї Ісаєвої і Поліни Крилової «Призма», Катерини Лафренко «Лісова пісня», Карини Бридні «Look At Jeans».  

 

Форум «PROFI 360»

  

Студенти технологічного факультету на чолі з майстрами виробничого навчання Людмилою Хоптинською та Світланою Онищенко провели професійні майстер-класи з виготовлення сувенірної продукції 2020 року.

 

Форум «PROFI 360»

 

   Майбутні менеджери разом з секретарем приймальної комісії Вікторією Коваль забезпечили інформаційну складову форуму. Вони роздавали рекламну продукцію та ознайомлювали відвідувачів з умовами вступу й навчання в нашому Коледжі.

 

Форум «PROFI 360»

 

 

Коментарі:

Залишити коментар