«Інноватика в сучасній освіті»

Автор: admin від 25-10-2019, 12:53

«Інноватика в сучасній освіті»

 

22 жовтня Київський коледж легкої промисловості взяв участь в Одинадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та Десятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu», що відбувалися в Київському Палаці дітей і юнацтва

 

    Цьогоріч на виставку прибули 560 учасників із 7 країн світу – України, Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США та Білорусі.  

Організувала цей масштабний проєкт компанія «Виставковий Світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

  Протягом трьох днів гості виставки могли ознайомитися з усіма новинками дидактичного обладнання, електронних ресурсів, інноваційних програм та інструментів, які роблять навчальний процес інтерактивним. Поглибити свої знання й удосконалити вміння усі охочі мали змогу на семінарах, презентаціях, майстер-класах, тренінгах, педагогічних коучингах тощо.

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

Уся спільнота Київського коледжу легкої промисловості взяла активну участь у цій освітянській події. Викладачі інформатики Оксана Терещенко та Ірина Ткаченко представили на виставці посібник «Особливості педагогічного супроводу людей з порушеннями слуху». Також Ірина Ткаченко провела майстер-клас «Проведення ігрових занять» і продемонструвала аудиторії урок-гру з інформатики «Інфознайка», в якій змагалися дві команди студентів ІІ курсу, спеціальностей «Менеджмент» і «Дизайн».

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

   У виставковому конкурсі методичних розробок взяла участь викладач Тетяна Чех, яка підготувала роботу «Управління кадровим потенціалом закладів освіти».

 

«Інноватика в сучасній освіті»

   

   Студенти Коледжу також жваво приєдналися до інноваційного простору виставки. Майбутні обліковці вболівали за команди Коледжу та вивчали інноваційні можливості сучасної освіти. Студенти-технологи: К. Безпала, В. Діденко, Н.Сулейманова, Є. Грубська - виступали з доповідями на науково-практичній конференції.

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

   Менеджери першого курсу працювали на стендах Коледжу, де інформували старшокласників, батьків і педагогів про умови прийому і навчання в ККЛП, а також демонстрували присутнім досягнення нашого навчального закладу.

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

   За презентацію освітніх інновацій і активну участь у розбудові національної освіти Київський коледж легкої промисловості був нагороджений Дипломами і Золотою медаллю в номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти – ресурс забезпечення якості освіти». За вагомий внесок у забезпечення сучасного розвитку освіти була відзначена Подякою    директор Коледжу Ганна Щуцька.

 

«Інноватика в сучасній освіті»

 

Коментарі:

Залишити коментар