Профорієнтаційна мандрівка

Автор: admin від 10-10-2019, 18:04

Профорієнтаційна мандрівка

 

 

10 жовтня студенти Київського коледжу легкої промисловості під керівництвом Вікторії Коваль та Марини Гученко взяли участь у профорієнтаційному заході «Дні кар’єри – 2019»

 

 

Такі заходи традиційно організовує Київський міський центр  зайнятості та його філії з метою інформування молоді про популярні та перспективні професії та ознайомлення їх з умовами вступу до навчальних закладів.

 

Профорієнтаційна мандрівка

 

Студенти Коледжу відвідали міста і селища Київської області – Васильків, Березань, Баришівка, Миронівка, познайомилися із майбутніми абітурієнтами, презентували актуальні факультети й спеціальності свого Коледжу та запросили школярів  на Дні відкритих дверей.

 

Профорієнтаційна мандрівка

 

Продовжилася профорієнтаційна мандрівка у Міжнародному дитячому центрі "Артек" (Пуща-Водиця), де за сприяння Київського міського центру зайнятості пройшов профорієнтаційний  фестиваль «Курс на успіх». Студенти Коледжу спеціальностей «Дизайн» та «Технології легкої промисловості» влаштували для діток майстер-класи з плетіння браслетів та виготовлення брелків зі шкіри.

 

Профорієнтаційна мандрівка

 

Коментарі:

Залишити коментар