Битва модельєрів - 2019

Автор: admin від 4-10-2019, 13:04

Битва модельєрів - 2019

 

 

03 жовтня студенти-дизайнери Київського коледжу легкої промисловості взяли участь у

ІХ Всеукраїнському проекті «Битва модельєрів - 2019» у місті Львів

 

    Конкурс відбувався в межах шорічної Виставки-ярмарку "Львівський товаровиробник". Основною метою заходу було підтримати талановиту молодь закладів вищої, передвищої та професійної освіти у галузі індустрії моди та надати їй можливість продемонструвати свої творчі напрацювання.

 

Битва модельєрів - 2019

 

Битва модельєрів - 2019

 

    Наш Коледж у Львові представляли Тосик Олександра з колекцією «Forgotten Melodi», Бобренко Яна, Яценко Катерина з колекцією «Мулен Руж», Носко Іван з колекцією «Black lotus», Верес Ганна, Волошко Наталія з колекцією «No smoking», Бридня Карина з колекцією «Look at jeans». Супроводжували юних дизайнерів моделі зі студентського будинку моделей ККЛП, які й презентували колекції на розсуд глядачам.

 

Битва модельєрів - 2019

 

Битва модельєрів - 2019

 

 Fаshion battle проходив у Львівському палаці мистецтв, де молоді таланти змагалися у номінаціях «Етностиль», «Модний образ» та «Fashion kids». Учасники конкурсу, майбутні фахівці сфери дизайну, ознайомилися з сучасними світовими тенденціями, обмінялися досвідом зі стилістами та дизайнерами з різних регіонів та отримали величезний запас професійних знань і навичок. По закінченню конкурсу всі були нагороджені дипломами учасників.

 

Битва модельєрів - 2019

 

Коментарі:

Залишити коментар