Посвята у студенти

Автор: admin від 4-09-2019, 15:16

Посвята у студенти

 

2 вересня в Київському коледжі легкої промисловості розпочався новий навчальний рік. Для першокурсників він вже традиційно ознаменувався урочистою посвятою у студенти

 

    Першою привітала 200 молодих юнаків та дівчат, які зробили свій вибір і обрали Київський коледж легкої промисловості, його директор – Ганна Щуцька. Вона подякувала гостям – партнерам, батькам та випускникам, які завітали на свято, побажала усім плідної співпраці, жаги до знань, творчого розвитку, самовдосконалення, креативних ідей, розкриття потенціалу, наснаги у роботі та навчанні, нових злетів та неймовірних успіхів.

  

Посвята у студенти 

 

     Серед почесних гостей, котрі були присутні на святковому заході – голова Центрального Правління Українського товариства глухих Ірина Чепчина, голова правління асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт, засновники та власники відомих в Україні та за її межами брендів – Тетяна Абрамова, директор трикотажного дому моди РІТО та Валерій Родін, генеральний директор компанії VD one LTD. Всі вони бажали студентам успіху на шляху до омріяної професії.

  

Посвята у студенти 

 

Посвята у студенти 

 

   Захід розпочався з національного Гімну України. Потім голова студентського самоврядування Тарас Генчев урочисто зачитав «Клятву студента», складання якої першокурсниками і символізувало посвяту у студенти.

  

Посвята у студенти

 

Посвята у студенти

 

    Дякуючи захисникам України за мирне небо над головою та можливість навчатися на мирній території у бурхливому сьогоденні, студенти та педагоги Коледжу вшанували пам’ять загиблих на сході України героїв хвилиною мовчання.

   Подарунком для присутніх став показ чудових колекцій одягу та взуття – «Лісова пісня», «no smoking» та інших від студентів факультетів Технологічного та «Дизайн». Додали драйву пісні у виконанні Єгора Лозонюка, Тараса Генчева та Діани Довгошеї, яку дівчина виконала жестовою мовою. Надзвичайно зворушливим був хореографічний номер від танцювального дуету у складі Романа Яцківа та Анастасії Кирилюк. Окрема подяка і ведучим заходу Соломії Билинь та Єгор Лозонюку за креативне проведення заходу.

  

Посвята у студенти

  

Посвята у студенти

  

Посвята у студенти

 

Посвята у студенти

  

   Наостанок, за ще однією усталеною доброю традицією посвята у студенти завершилась гімном Коледжу у виконанні заступника директора з навчально-виховної роботи Ігоря Якубовського та загальним фото учасників на добру згадку.

  

Посвята у студенти

 

Ознайомитись з враженнями від Посвяти в студенти в Київському коледжі легкої промисловості можна за посиланнями: https://www.facebook.com/tanya.abramova.92?__tn__=lC-R&

https://www.facebook.com/kklp.kiev.ua/

Коментарі:

Залишити коментар