ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

Автор: admin від 25-07-2019, 12:21

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

 

На чемпіонатах Світу з карате «8th WUKF WORLD KARATE CHAMPI» , що проходив у Словаччині та «13th SKIF WORLD KARATE CHAMPIONSHIPS» в Чехії випускники Коледжу отримали золото та призові місця

 

     17-23 червня 2019 року у місті Братислава, Словаччина, відбувся Чемпіонат Світу з карате за версією WUKF - 8th WUKF WORLD KARATE CHAMPIONSHIPS. В ньому брали участь близько 2500 учасників з 41 країни. Збірну команду України представляли 44 спортсмени, серед яких були випускники Київського коледжу легкої промисловості Артем Коновалов та Данило Слюсар, а також працівник коледжу Богдан Гончаренко. Вони додали свій вагомий внесок до загального результату збірної України: в особистих видах Данило Слюсар (категорія ката Годзю-рю - чоловіки 18-20 років) та Богдан Гончаренко (категорія ката Годзю-рю – чоловіки 21-35 років) стали чемпіонами, здобувши золото, а Артем Коновалов (категорія ката Годзю-рю - чоловіки 18-20 років) посів 3 місце і отримав бронзову нагороду. В трьох юнаки виступили в категорії Командне ката - чоловіки 18-35 років, і здобули бронзу. Загалом Україна посіла 12 місце.

 

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

 

    15-21 липня 2019 року в місті Градец Кралове, що в Чехії, відбувся Чемпіонат Світу з Шотокан карате-до SKIF - 13th SKIF WORLD KARATE CHAMPIONSHIPS - в якому брали участь близько 2000 учасників віком від 10 років з 45 країн світу. До складу збірної команди України увійшли і представники нашого Коледжу: Богдан Гончаренко та випускники Данило Слюсар і Артем Коновалов. В індивідуальній категорії Ката серед чоловіків 18-35 років змагався 81 спортсмен. В цій категорії увійшов до фіналу Богдан Гончаренко, де посів 6 місце. В категорії Командне ката серед чоловіків 18-35 років наша команда, у складі якої виступали Богдан Гончаренко, Данило Слюсар і Артем Коновалов, також увійшла до фіналу і посіла 6 місце серед 16 команд.

     Щиро вітаємо переможців, гордість нашого Коледжу!   

 

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

 

 

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

 

Коментарі:

Залишити коментар