Попереду – доросле життя

Автор: admin від 28-06-2019, 11:11

Попереду – доросле життя

 

26 червня у Київському коледжі легкої промисловості випускникам урочисто вручили дипломи молодшого спеціаліста за спеціальністю «Облік та оподаткування»

 

     У цей день отримали дипломи наші бухгалтери, група Об-16 Економічного факультету. Директор Коледжу Ганна Щуцька, звертаючись до випускників, побажала майбутнім фахівцям процвітання та щасливої долі. Теплі слова вітань та щирі побажання прозвучали від керівника факультету Анни Сокол.

 

Попереду – доросле життя

 

    Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація Коледжу вручили всім випускникам дипломи молодшого спеціаліста, відзначила грамотами кращих випускників, а їх батькам вручили подяки. І, як завжди свято було сповнене спогадами, смутком, розставанням з друзями, сльозами розчулення, щасливими посмішками батьків, квітами.

 

Попереду – доросле життя

 

 

    Свято закінчилося, попереду доросле життя. Але приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя. Захід завершився і всі, хто був присутній на ньому, понесли з собою часточку душевної радості і життєвого світла. Випускники 2019 року – це ще одна життєва сходинка в історії нашого славетного навчального закладу.

 

Попереду – доросле життя

 

    Випускники сумуватимуть за стінами коледжу, та життя йде вперед і вони розуміють, що потрібно зробити усе, щоб викладачі пишалися ними, а всі інші впевнилися –ККЛП випускає найкращих спеціалістів!

Коментарі:

Залишити коментар