Попереду – велике майбутнє

Автор: admin від 28-06-2019, 10:34

Попереду – велике майбутнє

 

24-25 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося урочисте вручення дипломів та документів про освіту студентам Технологічного факультету за спеціальностями "Швейне виробництво", "Виготовлення виробів із шкіри» та студентам спеціальності «Дизайн»

 

    У святково прибраній актовій залі зібралося чимало людей, а саме: випускники, викладачі, адміністрація, батьки, студенти, та гості. Першою привітала вже колишніх студентів директор навчального закладу Ганна Щуцька, яка зазначила, що позаду у них – батьківський поріг та стіни рідного Коледжу, а попереду – велике майбутнє.

 

Попереду – велике майбутнє

 

Попереду – велике майбутнє

 

    На свято завітали вельмишановні гості: голова ЦП УТОГ Ірина Чепчина, перший заступник голови ЦП УТОГ Тетяна Кривко; заступник Голови УТОГ з економічних питань, випускник Коледжу Віктор Шевчук, заступник Голови УТОГ з питань майна, випускник Коледжу Сергій Котелянець, Голова Київської організації УТОГ Михайло Левицький, представник СФГУ з волейболу та інші, які побажали випускникам здійснення мрій, натхнення та щасливої долі.

 

Попереду – велике майбутнє

 

    За доброю та гарною традицією директор Коледжу Ганна Щуцька разом з деканами факультету Дизайну Наталією Прокопенко та Технологічного факультету Наталією Чорногор по черзі запрошували на сцену випускників для вручення дипломів молодших спеціалістів і відзнак за їх перемоги у різноманітних фестивалях, конкурсах та змаганнях. Не залишились без уваги і батьки наших студентів, які всі ці роки йшли разом пліч-о-пліч зі своїми дітьми та керівниками груп, допомагаючи своїм донькам і синам отримати рівень фахівця.

 

Попереду – велике майбутнє

 

    Коледж пишається спортсменами-дефлімпійцями з числа слабочуючих студентів Технологічного факультету, які є неодноразовими чемпіонами України, Європи та Світу в багатьох видах спорту серед осіб з порушеннями слуху.

 

Попереду – велике майбутнє

 

Попереду – велике майбутнє

 

     Як завжди після вручення дипломів та інших відзнак студенти-випускники порадували всіх присутніх своїм цікавим творчим дійством.

 

Попереду – велике майбутнє

 

     Свято завершилось, студенти-випускники перегорнули ще одну сторінку у своєму житті. Прощаючись, вони пообіцяли ніколи не забувати рідний Коледж і завжди пам’ятати все те добре і корисне, яке набули під час навчання в його стінах.

 

Попереду – велике майбутнє

 

    Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!

Коментарі:

Залишити коментар