Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 28-06-2019, 16:00

Педагогічна рада Коледжу

 

27 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання педагогічної ради

 

   У ході засідання було заслухано звіт директора ККЛП Ганни Щуцької щодо участі у Симпозіумі випускників програми адміністраторів коледжів ССАР та у Міжнародній освітянській конференції NAFSA США.

  

Педагогічна рада Коледжу

 

    Вікторія Коваль, відповідальний секретар приймальної комісії ДВНЗ ККЛП виступила з доповіддю щодо вступної кампанії 2019 року, зокрема, акцентувала увагу на особливостях роботи з ЄДЕБО під час вступної кампанії. 

 

Педагогічна рада Коледжу

  

    Під час педагогічної ради було заслухано звіти керівників структурних підрозділів в розрізі навчально-методичної, навчально-виховної роботи та навчально-виробничої практики.

    Завідувачі відділень доповіли про результати літньої екзаменаційної сесії, державної атестації та ЗНО студентів Коледжу.

    Головний бухгалтер закладу Ісмаіл Муртазаєв розповів про затвердження ліміту стипендіантів відповідно до «Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам ДВНЗ ККЛП.

 

 

Педагогічна рада Коледжу

 

 

    Заслухавши та обговоривши доповіді, педагогічна рада визнала роботу педагогічного колективу за 2018-2019 рр. задовільною.

 

Коментарі:

Залишити коментар