Тиждень Дизайну!

Автор: admin від 11-06-2019, 15:02

Тиждень Дизайну!

 

у Київському коледжі легкої промисловості відзначили Тиждень Дизайну

 

 Розпочали Тиждень факультету яскравим флешмобом студентів та викладачів на чолі з директором коледжу Ганною Щуцькою та керівником факультету Наталією Прокопенко.

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень напрочуд виявився насиченим та цікавим: відбулися зустрічі з випускниками-дизайнерами Коледжу, студенти приймали участь у Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів «Печерські каштани» та Міжнародному конкурсі з веб-дизайну та комп’ютерної графіки, протягом тижня у холі Коледжу проходила виставка декоративних панно студентів 3-го курсу з дисципліни «Композиційна організація форми».

 

Тиждень Дизайну!

 

03 червня в групі Д-1-17 психолог Ганна Непрель провела заняття-тренінг на тему: «Хто вміє керувати емоціями – керує світом!»

 

Тиждень Дизайну!

 

А студенти груп Д-2-17 і Д-2-18 з викладачами Людмилою Бойченко та Тетяною Безсмертною провели екскурсію на ТОВ «Галекс» (взуттєве підприємство з виготовлення танцювального взуття). Студенти залишились в захваті від побаченого.

 

Тиждень Дизайну!

 

4 червня викладачами Людмилою Бойченко та Катериною Савіною було проведено відкрите бінарне ігрове заняття «Дизайн-тусовка» для І курсу груп Д-1-18 і Д-2-18.На заході студенти представили показ моделей на тему «Нове життя старих речей», розробляли фірмовий стиль модельного агентства (логотип та слоган), приймали участь у вікторині «Капелюшник», де давали відповіді на питання з дисциплін «Основи теорії дизайну» та  «Історія мистецтва» й мали можливість продемонструвати особисті таланти. Невимушена доброзичлива обстановка повністю відповідала тематиці проведення.

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

  

    05 червня Оксана Тренба в групі Д-1-18 провела майстер-клас «Мрії збуваються» по роботі в програмі Adobe Photoshop. Студенти ознайомилися з порадами складання карти мрій та відтворили свої мрії за допомогою колажів в графічному редакторі Photoshop.

     6 травня Ірина Ткаченко у групі Д-2-18 провела відкритий інтерактивний урок «Інфознайка». Заняття було проведене у формі навчальної гри з комплексним застосування знань з інформатики та комп’ютерної техніки. Урок проводився з використанням інтерактивної дошки Intech IWB. Команди змагалися у п’яти конкурсах: «Розминка», «Художник», «Ерудит», «Майстер каліграфії» та «Лінгвістичний». Заняття пройшло надзвичайно цікаво. Студенти мали можливість продемонструвати свої творчі та інтелектуальні здібності, розвинути уявне та логічне мислення та вдосконалити вміння працювати у команді.

 

Тиждень Дизайну!

 

Після гри студенти груп Д-2-16 та Д-2-18 відвідали трикотажну фабрику всесвітньовідомого українського бренду «Ріто». Екскурсію проводила викладач Ангеліна Шепеля.

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

 

6 червня виявився надзвичайно насиченим, оскільки відбулася також прем’єра студентського мюзиклу «Мовчання». Авторами цього яскравого дійства є студенти 2-го курсу Петро Ленешмідт (гр. Д-2-17) та Настасья Ковальова (гр. Д-1-17), акторами та декораторами являються студенти факультету 1-2-го курсів. Романтична, чарівна феєрія розповідає про історію кохання та його силу. Це надзвичайне музичне дійство вразило глядачів.

 

Тиждень Дизайну!

 

На завершення Тижня Дизайну 7 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбувся підсумковий щорічний показ найкращих авторських колекцій моделей одягу та взуття студентів-дизайнерів ІІІ-ІV курсів. На творче свято за традицією були запрошені поважні гості та партнери нашого навчального закладу. На показі були успішно представлені більше 49 колекцій моделей в різних номінаціях. В кожній колекції, в кожній моделі автори проявили свої особисті почуття та вподобання, креативний підхід та індивідуальний погляд на сучасну моду й проблеми в суспільстві. Багато з них хто вперше, але яскраво заявили про своє місце в сучасній fashion-індустрії.

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

 

Тиждень Дизайну!

 

 

Коментарі:

Залишити коментар