День Європи в Україні

Автор: admin від 21-05-2019, 09:59

День Європи в Україні

 

У рамках святкування Дня Європи в Україні, який традиційно відзначають у другій половині травня, студенти економічного факультету та викладачі ККЛП взяли участь у низці заходів

 

   15 травня студенти групи Об-18 під керівництвом Анни Павлюк взяли участь у всеукраїнському Youtube-тренінгу «Європа починається з тебе» за участі Еміне Джапарової – першої заступниці міністра інформаційної політики України, Іванни Климпуш-Цинцадзе – віце-прем'єрки з питань Європейської інтеграції.

    17-19 травня у студенти групи М-17 Анастасія Світко та Соломія Билень взяли участь у роботі Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах 2019». На заході були присутні близько 300 учасників із 4 країн світу: Білорусі, Польщі, Чехії та Нідерландів і 17 областей України. Також у заходах Фесту взяли участь понад 500 киян – учасників і переможців міських форумів, прес-боїв, фото-фристайлів, літературних та журналістських конкурсів. Для всіх них наші дівчата організовували різноманітні конкурси, квести, майстер класи, брифінги, дискотеки і концерти. А також працювали у нічній редакції КПДЮ, звітувавши про захід. У рамках заходу учасники та волонтери відвідали парк Київську Русь, 5 канал, Таврійський університет, КНУКІМ і прогулялися вечірнім Києвом. Окрім допомоги в самому фестивалі студентки були координаторами іноземної делегації з Чехії та Нідерландів. Іноземцям дуже сподобався Київ, вони обіцяли повернутися, а також запрошували до себе в гості. А студенти отримали практичні навички з англійської мови. 

 

День Європи в Україні

 

   19 травня Анна Сокол та Ольга Тертій взяли участь у Міжнародній конференції «Академічна мобільність, дослідницькі проекти та грантові програми: досвід, можливості, перспективи». Мета конференції: обмін досвідом з грантової діяльності, презентація новітніх грантових дослідницьких програм та проектів, стипендій на навчання за кордоном та академічних обмінів. Під час роботи конференції розглядалися програми академічної мобільності для науковців та студентів, міжнародні дослідницькі програми, йшлося про навчання за кордоном: гранти, стипендії, перспективи, вивчався досвід міжнародного академічного співробітництва та подвійних дипломів. 

 

День Європи в Україні

 

День Європи в Україні

 

21 травня 9 студентів економічного факультету під керівництвом Анни Сокол взяли участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі «Європа – це я!», який був приурочений Конкурс до Дня Європи в Україні та проходив в межах його офіційного відзначення нашою державою.

 

День Європи в Україні

 

День Європи в Україні

 

 

Коментарі:

Залишити коментар