Свято ідей і фантазій

Автор: admin від 1-06-2019, 11:26

Свято ідей і фантазій

 

27 травня – 1 червня відбувся XІХ Міжнародний конкур молодих дизайнерів «Печерські каштани», в якому з успіхом представили свої колекції студенти Київського коледжу легкої промисловості

 

     На Конкурсі «Печерські каштани» зустрілися молоді дизайнери та фахівці Світу моди з різних країн світу. Цьогоріч в ньому приймали участь більше 250 молодих дизайнерів з України, Білорусі, Естонії, Молдови, Грузії, Польщі та ін. Засновником і організатором цього фантастичного дійства вже багато років поспіль виступає Київський національний університет технологій та дизайну за підтримки Міністерства освіти і науки України.

 

Свято ідей і фантазій

 

Свято ідей і фантазій

 

Свято ідей і фантазій

 

     Студенти-дизайнери взуття (гр. Д-2-16) Даша Ісаева і Поліна Крилова у фіналі (номінація PRO-ART) вибороли почесне 2 місце з колекцією взуття «PRIZMA».Також у фінал конкурсу молодих дизайнерів "Печерські каштани" пройшли наші майбутні дизайнери одягу, студенти 3 курсу (гр. Д-1-16) Анна Верес та Наталія Волошко з колекцією "Stop Smoking!", а також Яна Бобренко та Катерина Яценко з колекцією "Мулен Руж".

     Вітаємо наших дівчат - дизайнерів взуття з переконливою перемогою!

Коментарі:

Залишити коментар