Відкрите заняття «Інфознайка»

Автор: admin від 6-05-2019, 10:48

Відкрите заняття «Інфознайка»

 

 6 травня у Київському коледжі легкої промисловості у групі Лпв-18 був проведений відкритий урок «Інфознайка»

 

     Відкрите заняття було проведене у формі уроку-гри комплексного застосування знань з інформатики та комп'ютерної техніки. Урок проводився з використанням інтерактивної дошки Intech IWB у інтегрованій групі, де навчаються чуючі і нечуючі студенти. Інтерактивну дошку Коледж отримав у подарунок від УТОГ до 60-річчя підготовки у нашому навчальному закладі фахівців з порушеннями слуху. Відтепер дошка стала невід'ємної складовою навчального процесу у закладі.

 

Відкрите заняття «Інфознайка»

 

      Краще один раз побачити чим сто разів почути, говорить народне прислів’я. Загальновідомо, що більшу частину інформації ми одержуємо візуально. Використання інтерактивної дошки  надає викладачам широкі можливості поєднувати під час заняття як традиційні, так і новітні освітні інформаційно-комунікаційні технології. З їх допомогою можливості комп’ютерів та Інтернету стають реальнішими, легко доступнішими, а тактильне управління дає змогу легко й швидко знайти і продемонструвати необхідну інформацію, робити графічні і текстові коментарі, зберігати матеріали заняття для подальшого використання й редагування, вносити елементи гри. Особливо це актуально для навчання нечуючих студентів.

 

Відкрите заняття «Інфознайка»

 

     Команди («Пантери» та «Лучікі») змагалися у п’яти конкурсах: «Розминка», «Художник», «Ерудит», «Майстер каліграфії» та «Лінгвістичний». Заняття пройшло надзвичайно цікаво. Студенти мали можливість продемонструвати творчі та інтелектуальні здібності, розвинути уявне та логічне мислення та вдосконалити вміння працювати у команді.

 

Відкрите заняття «Інфознайка»

 

     Урок провела викладач-методист Ірина Ткаченко, на занятті були присутні директор Ганна Щуцька, заступник директора з навчально-методичної роботи Юрій Щербань, керівники технологічного відділення та відділення дизайн, викладачі Коледжу.

Коментарі:

Залишити коментар