13.02.14 День Св.Валентина гуртожиток

Автор: admin від 18-02-2014, 16:26

13 лютого 2014 року у гуртожитку ККЛП панував піднесений настрій – студенти святкували День Св. Валентина. Цікаві легенди, дотепні відповіді до завдань та вікторин представили на огляд присутніх  учасники  команд. Безкомпромісне  журі у складі коменданта Чадченко Л.І., викладачів коледжу  Пономаренко Т. В., Кошлань О.В. оцінювало таланти та знання команд упродовж усієї боротьби. А представлено було чимало: звідки походить свято, де і як відзначають День закоханих, які дарунки і в яких країнах у цей день традиційно підносять коханим тощо. У результаті переможцями стали обидві команди, які набрали однакову кількість балів.

Після нагородження команд ведучі запросили всіх до танцю. Під аплодисменти студентів Олександр Ковалець (гр. Б-85) та Роман Жижка (гр. Вс-03) демонстрували неабиякі таланти з виконання брейку.

Руденко Анастасія (гр. Б-81) та Цимбалюк Роман (гр. Б-83) добре справились зі своїм завданням - роллю ведучих свята. Допомагали їм у підготовці та проведенні заходу члени культмасового сектору гуртожитку. 

Усім було весело, час збіг швидко, отже, вечір видався на славу!

 

 

Коментарі:

Залишити коментар