Студентський стартап - 2019

Автор: admin від 19-04-2019, 15:18

Студентський стартап - 2019

 

17 квітня у Київському коледжі будівництва, архітектури та дизайну відбувся міський конкурс «СТУДЕНТСЬКИЙ СТАРТАП-2019» серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації міста Києва, в якому робота студентки ККЛП Алли Опанасенко була визнана найкращою

 

    Організатором міського конкурсу «СТУДЕНТСЬКИЙ СТАРТАП - 2019» є методичне об`єднання викладачів економічних та обліково-аналітичних дисциплін вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

 

Студентський стартап - 2019

 

    У конкурсі брали участь студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім рівнем молодшого спеціаліста (бакалавра) у закладах вищої освіти України незалежно від форми власності та підпорядкування.

 

Студентський стартап - 2019

 

   Конкурсу має на меті є розвиток підприємницького мислення студентів, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-планування, перевірки бізнес-ідей на реалістичність, формування підприємницького духу.

 

Студентський стартап - 2019

 

   Вітаємо нашу студентку Аллу Опанасенко гр.0б-16, яка зайняла 1 місце в міському конкурсі "Студентський стартап-2019", де вона продемонструвала свої теоретичні знання та практичні навички з формування бізнес-ідеї.

 

Коментарі:

Залишити коментар