З музикою в серці

Автор: admin від 12-04-2019, 16:52

З музикою в серці

 

10 квітня студенти ККЛП взяли участь у фестивалі української пісні та танцю «З музикою в серці», який був проведений на базі Київського коледжу зв’язку

 

 

    Останнім часом в рамках ММО заступників директорів з навчально-виховної роботи проводяться багато конкурсів та фестивалів і це стало вже доброю традицією. Цьогорічні учасники концерту приємно здивували майстерністю.

    Наш Коледж представив сучасний танцювальний номер під назвою «Квітка» та пісню із репертуару Христини Соловій «Тримай мене міцно», яку виконав студент 1-го курсу Єгор Лозонюк, а переклад пісні на жестову мову нашої студентки Рейни Ерпон викликав велику зацікавленість, адже на сьогоднішній день впровадження української жестової мови є важливим і актуальним аспектом у сфері спілкування між людьми.

    Фестиваль пройшов на високому рівні. Не було на ньому ні переможців ні переможених тому, що його ідея полягала у тому, щоб відзначити усіх активних творчих, креативних студентів і дати їм можливість реалізувати свій внутрішній мистецький потенціал.

 

З музикою в серці

 

Коментарі:

Залишити коментар