Вітаємо лауреата!

Автор: admin від 13-04-2019, 13:56

Вітаємо лауреата!

 

11 квітня заступник директора з навчально-виховної роботи ККЛП Ігор Якубовський став лауреатом Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди

 

     Нагородження заступника з навчально-виховної роботи Київського коледжу легкої промисловості Ігоря Якубовського відбулося у золотій залі Фонду культури України імені Бориса Олійника. Серед нагороджених були відомі діячі культури і мистецтва України. Ігор Якубовський стає лауреатом Міжнародних премій вже вдруге. Нещодавно він став лауреатом Міжнародної премії за доброчинність.

 

Вітаємо лауреата!

 

     Перед нагородженням у Фонді культури ім. Б.Олійника відбулася важлива подія - відкриття та освячення пам’ятної меморіальної дошки видатному українському поету, перекладачу, голові Українського фонду культури, Герою України, Державному громадському та політичному діячу Борису Олійнику. На церемонію відкриття та освячення дошки зібралося багато видатних культурних та громадських діячів України. На освяченні був присутній Патріарх Київський і всієї Руси-України предстоятель Української православної церкви Київського патріархату святіший Філарет, який освятив меморіальну дошку і благословив всіх присутніх на цій церемонії.

 

Вітаємо лауреата!

 

   Адміністрація коледжу, студенти та викладачі вітають шановного заступника директора з навчально-виховної роботи Ігоря Якубовського з отриманням звання лауреата премії ім. Григорія Сковороди.

 

Коментарі:

Залишити коментар