ExpoShoes

Автор: admin від 8-04-2019, 19:23

ExpoShoes

 

З 2 по 5 квітня Київський коледж легкої промисловості традиційно взяв участь у 28 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття та аксесуарів «ExpoShoes», що відбулася у Міжнародному Виставковому Центрі

 

Основною метою виставки є підтримка, популяризація вітчизняного взуттєвого виробника та залучення іноземних підприємств – товаровиробників взуття. На виставці було представлено взуття, галантерейні вироби, фурнітура, багато інноваційних новинок як українських взуттєвих підприємств так і закордонних товаровиробників з Італії, Туреччини, Польщі, Німеччині та ін. Асортимент взуття вражав різноманіттям, креативністю, вдало підібраними матеріалами та якістю. На виставці був представлений стенд Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», який, зазвичай, зібрав багато відвідувачів. Підприємці-виробники зверталися до презентаційного стенду Коледжу задля налагодження співпраці та з бажанням запросити студентів на практику та роботу на підприємства взуттєвої галузі.

 

ExpoShoes

 

Також чимало наших студентів працювало у відділі реєстрації відвідувачів та на стендах виробників взуття.

 

 

ExpoShoes

 

 

 

Студенти Коледжу разом з викладачами побували на інформативній екскурсії на виставці.

 

 

ExpoShoes

 

 

 

Для студентів це була можливість ознайомитися з конкурентоздатними підприємствами, вивчити сучасні тренди та напрямки виготовлення взуття, отримати консультацію фахівців безпосередньо з виробництва.

 

 

ExpoShoes

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар