Простір музики

Автор: admin від 25-03-2019, 23:52

Простір музики

 

20 і 21 березня згідно з програмою ЮНЕСКО, з нагоди святкування Всесвітнього дня поезії у Волинській області пройшли концерти дуету "Простір музики" Сергія . Мороза та Ігоря Якубовського і оркестру "Кантабіле" Луцької державної філармонії

 

В Україні Всесвітній день поезії почав відзначатися з 2004 року. Його метою стало втілення нового імпульсу і визнання національних, регіональних міжнародних поетичних рухів, розвиток мовного розмаїття та підтримка зникаючих мов завдяки віршам.

Цього року творча група митців, а саме заступник директора з навчально-виховної роботи ДВНЗ «ККЛП» Ігор Якубовський та його творчий соратник Сергій Мороз, з яким вони спільно співпрацюють в вокально- інструментальному дуеті «Простір музики», взяли участь у мистецьких заходах присвячених Всесвітньому дню поезії у Волинській області. Дует разом із камерним оркестром «Кантабіле» Луцької державної філармонії дав ряд концертів для учнів, студентів, викладачів та жителів міста Нововолинська та Луцька. В концертній програмі прозвучали твори Ігоря Якубовського та Сергія Мороза на вірші Ліни Костенко, Тетяни Яков’юк, Станіслава Щербатих, Бориса Олійника, Анатолія Тарана.

 

Простір музики

 

Коментарі:

Залишити коментар